دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
یمن

حوزه/ وضع معیشتی یمن رو به وخامت است و حدود 16 میلیون نفر از مردم یمن که 60 درصد کل جمعیت آن را تشکیل می دهند نیازمند کمک های انسان دوستانه و 13 میلیون نفر از ساکنان یمن نیز برای دسترسی به آب شرب مشکل دارند و این نیازها به سرعت در حال افزایش است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، 17 سازمان و مؤسسه انسانی یمن در مورد خطر جلوگیری از رسیدن کمک های حیاتی به یمن هشدار دادند و تاکید کردند: نیازهای حیاتی مربوط به حفظ جان مردم تا پایان هفته آینده تمام می شود و این به خاطر بسته شدن راه های ارتباطی خشکی و دریایی و هوایی به یمن می باشد.

موضعگیری مدیر سازمان مبارزه با گرسنگی در یمن

در این زمینه جیر معلم مدیر سازمان مبارزه با گرسنگی ((ACF گفت: ما در آستانه اتمام ذخیره سوخت در چند روز آینده هستیم و این مشکل ممکن است منجر به تعطیلی اقدامات میدانی ما بشود، چون ما در طول روز حداقل نیازمند سه خودرو برای انتقال کادر پزشکی و امدادرسانی به بیش از 160 کودک هستیم که از سوء تغذیه حاد در شمال یمن رنج می برند و اگر ما نتوانیم ظرف ده روز آینده به سوخت بیشتری دست پیدا کنیم، فعالیت ما متوقف خواهد شد و ممکن است زندگی این کودکان در معرض خطر مرگ قرار گیرد.

وی افزود: وضع معیشتی یمن رو به وخامت است و حدود 16 میلیون نفر از مردم یمن که 60 درصد کل جمعیت آن را تشکیل می دهند نیازمند کمک های انسان دوستانه و 13 میلیون نفر از ساکنان یمن نیز برای دسترسی به آب شرب مشکل دارند و این نیازها به سرعت در حال افزایش است.

معلم در ادامه سخنان خود گفت: طبق گزارش های سال 2014 حدود 10 میلیون نفر از کمبود مواد غذایی اساسی رنج می برند، اما امروز این آمارها روز به روز در حال افزایش است و حدود 20 میلیون نفر از مردم یمن از این مشکل رنج می برند.

اظهارات مدیر سازمان نظارت بر کودکان یمن

از سوی دیگر ادواردو سانتیاگو مدیر سازمان نظارت بر کودکان یمن گفت: کمبود سوخت در یمن به مرحله ای حساس رسیده و با توجه به عدم واردات سوخت غیر ممکن خواهد بود که سازمان های انسانی بتوانند خدمات لازم را برای نجات جان آسیب دیدگان انجام دهند.

وی افزود: از زمان وخیم شدن اوضاع یمن توانسته ایم کمک هایی در زمینه تامین مواد غذایی و آب و مواد بهداشتی به مردم ارائه کنیم که حدود 50 هزار نفر از این خدمات استفاده کرده اند و 21 هزار نفر آنها کودکان بوده اند و با این حال هنوز هم نیازمند کمک ها و خدمات بیشتر هستیم و در این زمینه نیاز فوری به سوخت داریم؛ چرا که ذخیره سوخت ما رو به اتمام است.

ضرورت توقف فوری تجاوز به یمن

از سوی دیگر مدیر سازمان اوکسفام در یمن گفت اکنون نیازمند توقف فوری تجوز به یمن و باز شدن راه های خشکی و دریایی و هوایی برای رسیدن کالاهای اساسی مانند غذا و سوخت و کمک های پزشکی به میلیون ها نفر از مردم یمن هستیم.

باشگاه سازمان های غیر دولتی بین المللی نیز خواستار باز شدن راه های ارتباطی خشکی و دریایی و هوایی یمن شده تا مواد غذایی اساسی هرچه زودتر وارد یمن شود. این سازمان از همه نهادهای بین المللی خواسته برای حل و فصل فوری بحران یمن اقدامی انجام دهند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha